tisdag 24 november 2009

Min dängararmé

Det blev inte knäppt, utan riktigt trevligt.. har haft och har kanske fortfarande en tendens att låta folk, killar, få för sig att tycka mer om mig än det är från min sida tänkt.. men jag tror jag löste situationen bra.. tycker om människor, och får många vänner.. genom att bara vara jag.. Jag är väll glad och kul att umgås med, eller något..

Pratade mycket och berättade mycket om han.. det känns inte konstigt att göra det längre, tvärtom.. det är skönt, för varje gång jag vågar berätta så tar jag mer avstånd från att skämmas över det.. Mitt kvällsbesök ville dänga honom, som så många andra.. Har en armé av "dängare" nu, å jag tycker så mycket om er alla

Det var detta han såg hos mig, att jag lätt socialiserar med folk, att jag tycker om folk och de tycker om mig.. han såg det som ett hot.. så jag fick sluta vara glad och prata med folk, tjejer som killar.. mest fick jag akta mig för att vara så glad när det satt med killar, annars fick jag stå tillsvars varför jag hade skrattat med den och den killen.. jag tittade ner när någon kom förbi, gav ett skevt leende om någon skämtade och vågade aldrig själv säga något roligt..
Det var ju inte jag, men det var den jag trodde han skulle bli glad över att ha som flickvän..

Nu är jag så jävla lycklig som man kan va, för jag är jag igen.. och jag får komplimanger för att jag är den jag är.. å det var väll ändå den som han fastnade för en gång.. återigen.. vad trodde jag att det skulle hjälpa att jag blev någon annan.. ångest..nej, inte ikväll heller.. men han tog ett år av min tid att träffa underbara människor ifrån mig.. vem kan då klandra mig nu att jag tar igen det till 110%.. jag är tillbaka för att stanna.. in your face!

Inga kommentarer: